Наш шофьор ще вози из Гърция легендарния Робърт де Ниро. Звездата

...
Наш шофьор ще вози из Гърция легендарния Робърт де Ниро. Звездата
Коментари Харесай

Българи угаждат на Робърт де Ниро в Гърция

Наш водач ще вози из Гърция легендарния Робърт де Ниро. Звездата от „ Разяреният бик “, „ Шофьор на такси “, „ Кръстникът “ и други кинокласики дойде в южната ни съседка предходната седмица за най-новия си филм „ Тенекиен боец “.

Продуцент на лентата е холивудският корифей Моше Диамант, който от петилетка е български шурей в Разлог. Той е заел съвсем напълно екипа на нашия киноцентър за новия си план - от операторите, през гардеробиерките до водачите, пише  " Телеграф ".

Миналото лято той снима в София „ Спомени “ с Лиъм Нийсън, само че в този момент е предпочел Гърция поради по-добрите данъчни облекчения там, даже на актьорските възнаграждения.

Въпреки това въпреки всичко ще има някои и различен снимачен ден и в столицата ни, само че не е ясно дали Де Ниро ще пристигна. Голямата звезда е ангажирана единствено за три снимачни дни в плана, който стартираха в събота в Солун.

Робърт де Ниро снима за първи път у нас преди тъкмо 10 година с Джон Траволта в „ Сезон за убийства “. Още на другия ден след кацането родните кинаджии го потопиха в реката край Нови хан (Манаселска).

Част от екипа, който тогава е работил с него, ще се срещне още веднъж със звездата, само че този път в Солун и Драма.

Де Ниро е в ролята на боен действен сътрудник Еманюел Ашбърн. Главната роля пък е поверена на сина на Клинт Истууд - Скот, който също към този момент е снимал у нас.

Той ще играе Наш Кавано, някогашен деятел от специфичните елементи, който желае да отмъсти на индивида, лишил му всичко, в това число и любовта на живота.

Първоначално централният облик е трябвало да играе братът на Бен Афлек - Кейси, който обаче се е отказал. После ролята е препоръчана на звездата от „ Сървайвър “ и „ Механикът “ Бен Фостър.

Той също не е могъл да се включи поради смяната на проектите. Лентата трябваше да стартира да се снима през януари, след това се измести за март, а в един миг даже бе анулирана.

Но откакто Скот Истууд се е съгласил, работата по плана е обновена. Режисьор е Брад Фърман, който се прочу с „ Адвокатът с линкълна “ с Матю Макконъхи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР